Рубрика: Беседка

Всі рослини потребують підготовки до зимових морозів, плодові дерева не виключення, хоч вони і виглядають масивними та стійкими. Правильна підготовка до заморозків гарантує в наступному сезоні гарний врожай, здоров’я та стійкість плодових дерев.
ЧИТАТЬ ДАЛЕЕ

Сибірські іриси (лат. Iris sibirica), або півники — одні з найстійкіших квітів з усього роду Ірисів. Саме тому їх популярність не збавляє обертів, а у ландшафтному дизайні їх залюбки використовують в різноманітних групових посадках, бо рослина на додачу невибаглива і може якийсь час прожити абсолютно без догляду. Важливо розуміти, що квітка занесена у Червону книгу України, тому дикоростучі півники не  варто зривати, а купувати корневища і саджанці ірисів у розплідниках і насолоджуватися їх красою — дуже рекомендується!
ЧИТАТЬ ДАЛЕЕ

Представник сімейства Вересові — Рододендрон (Rhododendron) здатен зачарувати кожного своєю красою та пишністю цвітіння. Цей кустарник або дерево, може виростити кожен на своїй ділянці, тільки треба ознайомитися з базовими знаннями щодо посадки та догляду.
ЧИТАТЬ ДАЛЕЕ